OzSTOC

Website Info => Website Problems => Topic started by: ST2UP on July 09, 2020, 10:14:32 AM

Title: New Forum Hosting - Please post any forum issues here.
Post by: ST2UP on July 09, 2020, 10:14:32 AM
Morning,

If you are experiencing any forum related issues as a result of the change of hosts could you post here please so we can assist.

This could be posting issues, notifications, PM issues, etc.


cheers

Chris

Title: Re: New Forum Hosting - Please post any forum issues here.
Post by: NTRebel on July 09, 2020, 03:18:34 PM
notifications not coming through again.
Title: Re: New Forum Hosting - Please post any forum issues here.
Post by: CallMeSteve on July 09, 2020, 03:31:44 PM
notifications not coming through again.

Just a thought - have you checked in case the emails are getting caught in a SPAM folder?  Depending on what software program and email provider you are using there is probably a way to 'whitelist' forum@ozstoc.com to stop the emails getting caught.
Title: Re: New Forum Hosting - Please post any forum issues here.
Post by: NTRebel on July 09, 2020, 04:46:16 PM
They started coming through then stopped again so not going to spam.Got it sorted it's because I'm being flooded with notifications from Kev's posts like 10 notifications at a time.

notifications not coming through again.

Just a thought - have you checked in case the emails are getting caught in a SPAM folder?  Depending on what software program and email provider you are using there is probably a way to 'whitelist' forum@ozstoc.com to stop the emails getting caught.
Title: Re: New Forum Hosting - Please post any forum issues here.
Post by: West Aussie Glen on July 20, 2020, 09:24:35 AM
Looks like StinkyPete replied to this:-

http://ozstoc.com/index.php?topic=4179.25 (http://ozstoc.com/index.php?topic=4179.25)

but I got notified that he had replied to this:-

http://ozstoc.com/index.php?topic=11160.new;topicseen#new (http://ozstoc.com/index.php?topic=11160.new;topicseen#new)
Title: Re: New Forum Hosting - Please post any forum issues here.
Post by: StinkyPete on July 20, 2020, 09:59:17 AM
Looks like StinkyPete replied to this:-

[url]http://ozstoc.com/index.php?topic=4179.25[/url] ([url]http://ozstoc.com/index.php?topic=4179.25[/url])

but I got notified that he had replied to this:-

[url]http://ozstoc.com/index.php?topic=11160.new;topicseen#new[/url] ([url]http://ozstoc.com/index.php?topic=11160.new;topicseen#new[/url])


That's not a web site issue Glen.   I replied, but in what I considered to be the wrong thread, so I quickly deleted my post, and reposted in a different thread.   
Title: Re: New Forum Hosting - Please post any forum issues here.
Post by: West Aussie Glen on July 20, 2020, 10:55:15 AM
Thanks Pete
Title: Re: New Forum Hosting - Please post any forum issues here.
Post by: Gadget on July 23, 2020, 10:52:48 PM
I don't know if it's an issue with the website, because I'm now using the laptop more often.

However, when I go back to Tapatalk, I'm logged out, and its forgotten I've got OzSTOC forum as a favourite.

I have to search for OzSTOC, log in again, and its OK until next time. Then it's rinse and repeat.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Title: Re: New Forum Hosting - Please post any forum issues here.
Post by: Gadget on July 23, 2020, 11:07:46 PM
I don't know if it's an issue with the website, because I'm now using the laptop more often.

However, when I go back to Tapatalk, I'm logged out, and its forgotten I've got OzSTOC forum as a favourite.

I have to search for OzSTOC, log in again, and its OK until next time. Then it's rinse and repeat.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
OK.

Just befire I closed Tapatalk
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200723/bf71c8183ea65703b7af2c7231e1e99e.jpg)

Just after reopening Tapatalk
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200723/fe92dc56c2905010638edf842e0858fa.jpg)

It never used to "forget" OzSTOC before.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Title: Re: New Forum Hosting - Please post any forum issues here.
Post by: Brock on July 24, 2020, 12:42:01 PM
I think it maybe a tapatalk problem. Since the forum probably has a new IP address, that may need to be updated intapatalk.

I'm only guessing here, as I dont use tapatalk.
Title: Re: New Forum Hosting - Please post any forum issues here.
Post by: Gadget on July 29, 2020, 05:20:30 PM
Tapatalk now can't even search for OzSTOC.com.

I have to go down to a previous post to get to it, and then log in.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Title: Re: New Forum Hosting - Please post any forum issues here.
Post by: CallMeSteve on July 29, 2020, 06:07:44 PM
Thatís strange.  Iím not a big Tapatalk user - havenít even opened it for months, but I opened it just now and it seems all OK.  Maybe itís because I use an iPhone lol. 
Title: Re: New Forum Hosting - Please post any forum issues here.
Post by: CallMeSteve on July 29, 2020, 09:08:13 PM
Actually, I Think I see what you mean. I installed tapatalk on my iPad, and a search for ozstoc doesnít work.
Title: Re: New Forum Hosting - Please post any forum issues here.
Post by: Kev Murphy on August 04, 2020, 02:48:02 PM
Nice to see forum back and running again, kudos to the 'fixer-uperers'
Title: Re: New Forum Hosting - Please post any forum issues here.
Post by: Skip on August 04, 2020, 05:06:12 PM
I'm getting an error when I click on 'Show Unread posts since last visit'.
Title: Re: New Forum Hosting - Please post any forum issues here.
Post by: CallMeSteve on August 04, 2020, 05:56:42 PM
So was I for a while.  I suspect that if you clear your browser's cache, or maybe just close and reopen your browser, it might come good.
Title: Re: New Forum Hosting - Please post any forum issues here.
Post by: Gadget on August 04, 2020, 11:26:09 PM
To get back into the forum via chrome on my phone, I had to type in www.ozstoc.com.au, then  use the link there to get to the forum.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Title: Re: New Forum Hosting - Please post any forum issues here.
Post by: Brock on August 04, 2020, 11:53:49 PM
I had to clear the cache, restart fire fox and try a few times, then it clicked in.

It seems just to take a few tries, and then is all back to normal
Title: Re: New Forum Hosting - Please post any forum issues here.
Post by: Kev Murphy on August 05, 2020, 12:23:13 AM
I still cannot access the ride reports.

Edit... fixed now.
Title: Re: New Forum Hosting - Please post any forum issues here.
Post by: Gadget on August 16, 2020, 12:40:51 AM
I think I've worked out what the problem is with Tapatalk (TT), but I don't know the solution.

Every time I back out of OZSTOC, I'm automatically logged out of OzSTOC on TT. I used to be able to remain logged in.

It has only happened since we swapped servers, so it must be a seeing in the forum.

Who set up TT compatibility in the 1st place?

*edit
I've just been looking at settings, and found a contact function so I've sent Tapatalk an email. :X

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Title: Re: New Forum Hosting - Please post any forum issues here.
Post by: Gadget on August 17, 2020, 03:44:59 PM
Response from Chris W at Tapatalk.

"Hi Gary,


Thank you for contacting Tapatalk! The forum you are trying to reach does not have a working Tapatalk plugin running, hence causing the issue. We contacted the forum owner to update their plugin. Please report the same to your forum admin as requests from members are looked into more quickly."



Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Title: Re: New Forum Hosting - Please post any forum issues here.
Post by: CallMeSteve on August 17, 2020, 08:24:17 PM
Excellent Gary.  That should be enough info for one of our geeks to look into it.
Title: Re: New Forum Hosting - Please post any forum issues here.
Post by: Gadget on August 17, 2020, 09:49:54 PM
Looks like it is now fixed. :runyay

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Title: Re: New Forum Hosting - Please post any forum issues here.
Post by: CallMeSteve on August 17, 2020, 09:57:42 PM
Hats off to the mysterious masked super-geek.
Title: Re: New Forum Hosting - Please post any forum issues here.
Post by: BodÝ on August 18, 2020, 02:51:59 AM
Can he sing?
Title: Re: New Forum Hosting - Please post any forum issues here.
Post by: Gadget on August 18, 2020, 07:26:59 AM
Hats off to the mysterious masked super-geek.
Yes, many thanks to whomever fixed it.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Title: Re: New Forum Hosting - Please post any forum issues here.
Post by: NTRebel on October 15, 2020, 07:32:16 AM
Whatever happened to the no new notifications until previous one had been read isn't anyone else's inbox getting flooded.
Title: Re: New Forum Hosting - Please post any forum issues here.
Post by: BodÝ on October 15, 2020, 08:11:23 AM
Whatever happened to the no new notifications until previous one had been read isn't anyone else's inbox getting flooded.

No, I'm not that popular.  I also prune messages when they are o longer relevant or required.
Title: Re: New Forum Hosting - Please post any forum issues here.
Post by: CallMeSteve on October 15, 2020, 11:53:11 AM
Whatever happened to the no new notifications until previous one had been read isn't anyone else's inbox getting flooded.

For me, it seems to work as expected.  Once I get a notification on a topic I don't get any more until I go read the topic.

Which means that I don't get any notifications about Kev's funnies until about 5 minutes after I read one of them  :crackup
Title: Re: New Forum Hosting - Please post any forum issues here.
Post by: CallMeSteve on October 15, 2020, 11:56:02 AM
Whatever happened to the no new notifications until previous one had been read isn't anyone else's inbox getting flooded.

Check the Notification settings in your account profile.
Title: Re: New Forum Hosting - Please post any forum issues here.
Post by: BodÝ on October 15, 2020, 12:41:22 PM
Oops.  I think think I misunderstood the question.   :||||